Krásenský zvoneček 2022

Ve dnech 7. a 8. 4. 2022 se konal v M-klubu ve Valašském Meziříčí již 29. ročník recitační soutěže Krásenský zvoneček. Naši recitátoři dokázali, že patří mezi ty nejlepší.

V 1. kategorii zazářila Kristýna Kopecká ze 3.B, která získala zasloužené prvenství. Vysoké hodnocení poroty si odnesla i Sabrina Hniková z téže třídy, obsadila krásné 4. místo. Pochvalu zaslouží za svůj pěkný výkon i Matyáš Kaleta, rovněž žák 3.B.

V kategorii druhé svým přednesem vybojovala skvělé druhé místo Elen Trusinová z 5.B.

Dařilo se nám i v soutěži týmů, zvítězili jsme ve 2. a 3. kategorii. Zde jsou jména všech soutěžících, kteří se zasloužili o tento vynikající výsledek: Elen Trusinová, Berenika Škrabolová a Pavlína Michnová ze 6.B, Ondřej Groh ze 7.B, Lucie Piskláková z 8.B a Natálie Trusinová z 8.A.  

Je potřeba říct, že konkurence a úroveň soutěže rok od roku stoupá, o to víc si ceníme výsledků, kterých se letos našim recitátorům podařilo dosáhnout. Moc jim všem blahopřejeme, všichni si zaslouží velkou pochvalu za pečlivou přípravu, která vyžaduje hodně trpělivosti i času. Přejeme všem hodně štěstí v dalších soutěžích.

Mgr. Jana Vašková, Mgr. Marta Garzinová