Sportovní odpoledne ve školní družině

Ve čtvrtek 12. května si žáci devátého ročníku naší školy připravili pro děti z 3. oddělení školní družiny zábavné sportovní odpoledne na školním hřišti.

Byly zde připraveny nejrůznější disciplíny, ve kterých soutěžila tři družstva formou štafet. Děti se zapojily do týmové spolupráce a poměřily si své síly v proskakování obruče, ve slalomu mezi kužely, v přeskakování překážek a přetahování lanem. Svou rychlost a obratnost mohly předvést také v běhu. Sportovci si své dovednosti vyzkoušelinejen v pohybových aktivitách, ale i v postřehových hrách. Výkony všech týmů byly zaznamenány a po ukončení soutěže proběhlo vyhodnocení s předáním drobných odměn.

Děti si závodění opravdu užily a samozřejmě chtěly všechny vyhrát. Ale to nejde, i když v tomto případě nebylo důležité, kdo vyhraje, ale to, aby si protáhly svá těla a měli radost z pohybu.

Dnešní odpoledne bylo velmi příjemné a pěvně věřím, že i další spolupráce s naším žákovským parlamentem se ponese v podobně příjemné atmosféře.

Poděkování patří nejen organizátorům, ale i dětem za sportovní chování.

Sportovní odpoledne připravili a zorganizovali tito žáci: Nikol Skřičíková, Adéla Piskláková, Natálie Piskláková, Karolína Volková, Michal Janírek.

Kachtíková Romana – vychovatalka ŠD