Výlet školní družiny – Toboga Galaxie Zlín

Ve čtvrtek 25. 4. 2024 jsme se společně 1. a 4. oddělení vypravili do zábavného centra Toboga Galaxie Zlín. Před nástupem do autobusu každé ze zúčastněných dětí dostalo na cestu sponzorský balíček bonbonků od paní Orlové, které tímto děkujeme za milou pozornost.

V zábavném centru nás jako dětskou skupinu čekalo plných 3,5 hodiny zábavy a pohybu. Tento prodloužený návštěvní čas nám mimořádně po domluvě umožnilo vedení Galaxie. V hale se nachází spousta atrakcí s barevným vesmírným programem. Každý kout představuje jinou planetu či galaxii, jiný způsob zábavy, kterou si děti musely vyzkoušet a k některým se vracely vícekrát.

Ať už to byly klouzačky, labyrinty, skákací trampolíny závodní dráhy, multifunkční hřiště, dětská horolezecká stěna a virtuální realita posazená do vesmírného plavidla. Mezigalaktická zábava a všudypřítomní mimozemští obyvatelé na stěnách haly dávali dojem, že jsme opravdu byli vystřeleni do Vesmíru.

Doplnit energii dobrou svačinkou nebo jen odpočinout a nabrat dech, děti mohly v příjemném prostředí restaurace.

Čas vyměřený na náš výlet rychle utekl a nikomu se nechtělo park opustit. Děti ještě uskutečnily drobný nákup suvenýrů s logem Galaxie a jelo se zpátky.

Závěrem musíme výlet zhodnotit jako velmi vydařený a děti pochválit za vzorné chování a to i během cesty v autobuse.

Za doprovod Andrea Műllerová, Olga Nejedlá a Adriana Kopecká