ZŠ Vyhlídka v krajském kole florbalu

Dne 28.11.2023 se ve sportovní hale v Uherském Brodě uskutečnilo krajské kolo ve florbalu mladších dívek a chlapců. Děvčata ze ZŠ Vyhlídka se přes okrskové a okresní kolo probojovala až do krajského finále. Přestože ani jedna z hráček není členkou florbalového oddílu, velmi dobře se vyrovnaly se změnou velikosti hřiště a počtem hrajících v poli. Svou obrovskou bojovností a touhou uspět se dívky pustily do všech soubojů. Pouze jediný inkasovaný gól v naší bráně jinak neprůstřelné brankářky Veroniky Kopřivové rozhodl o nejtěsnější prohře a vítězství domácích ze ZŠ Pod Vinohrady. Na stupně vítězů nás doprovodily hráčky ze ZŠ Fryšták, které se umístily na třetím místě.

Výkon svých svěřenkyň komentovala vedoucí družstva ZŠ Vyhlídka Mgr. Martina Krutílková těmito slovy: „Stříbrné medaile jsou pro nás tou nejlepší odměnou a oceněním poctivé přípravy v tělesné výchově a sportovních hrách.“

Za reprezentaci školy i města děkujeme: Anně Vrečkové, Nikole Dolákové, Veronice Kopřivové, Nikole Janírkové, Adéle Zátopkové, Kateřině Židlíkové, Vanesse Bijové, Berenice Šrkrabolové, Elišce Jánoškové, Natálii Indruchové a Rozálii Píšové.