ZŠ Vyhlídka vyhrála okresní kolo ve vybíjené

28. dubna 2023 se konalo na ZŠ Šafaříkova Okresní kolo vybíjené. Naše družstvo složené z žáků 5. ročníků postoupilo z předchozího 1. místa Okrskového kola vybíjené. Ve skupině hrál každý s každým ve dvou 6 minutových kolech.

Skupinu tvořilo 5 družstev: ZŠ Šafaříkova, ZŠ Velké Karlovice, ZŠ Luh, ZŠ Pod Skalkou a ZŠ Vyhlídka. V prvním utkání se proti sobě postavili favorité okrskového kola ZŠ Šafaříkova a ZŠ Vyhlídka. Naše družstvo vyšlo z tohoto utkání vítězně a probojovalo se tak úspěšně i ostatními souboji.

Družstvo ve složení: Marek Konvičný, David Hruška, Michal Neťuka, Timotej Hrňa, Adam Dominik, Karel Jiříček, Tomáš Jiříček, Lubomír Baláž, Matyáš Karola, Dominik Stonavský, Nikola Doláková a Tereza Barošová si odneslo pohár pro vítěze.

Děkujeme našim hráčům za napínavou hru plnou zvratů, odhodlání a bojovnosti se kterou se dostali na 1. místo. Do postupového krajského kola, které se koná 17. 5. 2023 se spolu s námi dostává i družstvo ZŠ Šafaříkova, jelikož na půdě jejich školy se tento okresní turnaj konal.

Závěrem děkujeme opět všem fanouškům z řad rodičů a příbuzných, kteří nadšeně naše borce přišli podpořit.